:: ^_^ ::

Monday, April 25, 2011

Update merapu sebab badan super tak larat..*__*

salam..

da petang pun kan...tapi lom masuk Asar pun lagi..tadi entah camne mamai-mamai aku ingat da petang..da pukul 7:00 petang gitu..padahal bu nak pukul 3:00 kot..

serius ari ni memang tak larat..semalam pun memang tak larat..tapi semalam stock boleh bangun lagi la..cume terase macam kepale baby dok tekan-tekan nak kuar..rase berat bile nak bangun gitu..tapi ari ni punye stock tak larat tu tahap aku gigil nak jalan..pastu langsung tak larat nak angkat badan..

nak kate aku tak makan..aku da makan awal pagi tadi..makan roti 2 keping..then goreng cucur udang..dapat la 2 3 bijik..pastu cube nak tido sebab malam tadi mate ngantok tapi tak dapat nak tido..cramp bawah perut..mase cube nak lelap tu rase macam dok dalam kapal dipukul ombak..rase loya pening nak muntah..perut pulak memulas..

go toilet tapi poo poo nye sikit je..then muntah..decide mandi terus la walaupun badan ade lah sangat sejuk..pas mandi tu Tuhan je yang tau..nak pakai baju pun da tak larat..capai je mane-mane baju hubby..pakai suar then terus kedepan tv..terus macam collapse kat situ..hubby mesej pun tak dapat nak reply..nak bukak mate pun tak larat..

last-last hubby call..die ingat aku merajuk ngan die..sebab aku call tadi die tak angkat..aku tak majuk pun..da memang stock tak larat sangat..tadi tepon tu pun sebab nak gitau die aku nak makan bubur..biase kalau tak larat gitu..dapat makan bubur McD..mesti rase de tenaga sikit..pas ngadu-ngadu sikit then hubby kate die memang nak balik jap gi..so skang ni aku adalah menunggu die..

ni update lite-lite sambil tunggu hubby sampai..da larat sikit sebab pakse jugak bangun gi dapo buat nestum panas..da minum nestum ni rase lega sikit..kalau tak tadi nak bangun minum air pun tak larat..kalau la tak de checkup malam ni mesti aku da pegi klinik da..seb bek malam ni checkup..so tunggu je la kan..

sies..selama 9 bulan lebih da baby dalam ni..skang ni la waktu yang amat mencabar..nak bangun duduk..baring ngiring sume tak kena..nak kencing pun seksa..nak poo poo lagi la..plus hari plak rase tak larat gini..agaknye baby tak cukup kot..ibu makan 2 keping je roti kan..rasekan la..hahahahah..takpe malam ni kite tengok pe progress baby..hopefully pintu rahim ni da lembut la..

pas Maghrib nanti plan nak pegi..then nak singgah Tesco beli barang dapo mane yang da bes..senang ma datang sini nanti sume da ade..=]..

oo lambatnye hubby sampai..padahal die tepon tadi lom masuk Zohor pun lagi..sabo je la..gini la kalau hubby sibok kan..kena redha..die nak balik tu da 1 nikmat..kalau laki orang len mane de mau layan nak kena balik..then gi balik keje..pastu balik umah lagi sekali....

tak sabo nak tunggu ni...


gambo adelah dari carian google..hehehe..aku punye masih dalam perjalanan..tu pun tak tau la hubby da gerak belom dari kompleks..ooo..cepat la..lapo sudah ni..*___*

1 comment:

PuteriKureKure said...

awak take care eh. dah betul2 tunggu hari je ni. jap2...bukan tunggu hari, tunggu jam je ni. hehe.

apapon, akak doakan semua berjalan lancar eh. nanti kalau dah beranak bagitau tau! tak sabar nak tunggu dak kecik tu kuar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...