:: ^_^ ::

Friday, March 9, 2012

Gold & Purple Crumble with Dahlia Organza | BEADS & SEQUINS

Salam..


ni fresh dari oven..
siap detailing pukul 4:00 pagi tadi..
agak mencabar dan menduga kesabaran sebab material nye dari chiffon..

so lesson learned..
untuk chiffon ni care jahit nya len sakit..
tuan empunya da pun amek baju ni tadi..
and pass sekali sehelai lagi..

tak tau la tu bile pulak aku nak start balik memanik ni..
ingat mau cuti dulu la few days ni..

3 comments:

Roz said...

cantik...boleh tak ajar sy buat bunga organza ni??sgt minat nk blajar..hihihi...

Roz said...

terima kasih myzaa..sy suka bunga organza yg color coklat tu..bagus jugak kalau myzaa bleh buat entri tutorial utk bunga tu..

hihihi..terima kasih

:: myzaa mia mieza :: said...

ok..same2 ye dear..tp akan lambat sikit sbb nye skng ni byk tempahan..blog pun da xsempat nk update..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...