:: ^_^ ::

Wednesday, June 20, 2012

Dark Brown Patch Lace with Oranges mixed Scattered Pearls | BEADS & SEQUINS

Salam...
da lame tak bercerita di sini..

pertame sebab nye lappy rosak..
hardisk yang rosak..
so sume document adalah hilang..
terus semangat pun down same..

but Alhamdulillah..kelebihan punyai suami yang hitech ni..
segale doc yang da hilang termasuk sume gambar and video baby
dapat di recover balik.
but it takes a very long time..
bout 3 4 days to finish..
so aku just online untuk cek ape trending kat FB je la..

secondly..
most of mase 3 minggu lepas adalah tertumpu kepada memanik..
pergi ke KL cari stok manik..
hampa kecewa..banyak yang aku nak tak de kat kedai Bunga Reben tu..
then cari jugak stok lace kat Nagoya and Jakel..
sambung beli manik kat CT Craft kat seksyen 18 Shah Alam..

balik sambung memanik baju yang super duper problemo ni..
sian baju ni..sial sungguh..
but Alhamdulillah..turned out very gorgeous..
even aku tak bape puas hati..
sebab kena betol betol crowded untuk tutup cacat cela nye..

nasib la ko baju..
so ni adalah entry warming up balik..
sebelom ibu sambung bercerita kisah si anak bujang sorang ni..
banyak yang ingin di kongsi..
on what had happened through out last 30 days..

aku draft 1 1..
kalau rajin nanti baru la cite detail bergamba sume..
untuk tatapan anak anak ibu.
and reader yang rajin jugak jengah..

^______^

1 comment:

Roz said...

Assalam..kalau nk cari beads or lace..leh pegi ke Lovely Beads di Tingkat 2, Pertama Complex..mmg murah dan byk pilihan..sgt berpuas hati...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...