:: ^_^ ::

Thursday, November 1, 2012

Green & Pinkish Patch Lace | BEADS & SEQUINS

Assalamualaikum..

Shawl Mayraa kaler green with pinkish detailing

my baju raya haji =]
ni antara last beadwork aku..sekarang ni mood berehat dari memanik..
rase betol-betol nak rehat lame sekarang  ni..
projek dari butik tudung pun kite hold dulu..
ade lagi  4 helai baju yang menanti mood kembali..
seb baik la tuan punya baju tengah pregnant..
so die tak harapkan nak pakai baju tu dalam waktu terdekat ni..

belom berkesempatan jugak nak buat tutorial buat bunga tu..
bukan la kedekut ilmu..sebab bagi aku rezeki ade di mane-mane..
yang penting usaha..kalau da memang orang nak caras idea kite.
biar la..tu da memang rezeki die..bahagian die..
first nye memang aku tak de mase..nak buat..nak snap..
biase bunga aku buat malam hari..
bila Hazeeq da tido..sebab nya nak buat bunge bermain ngan api..
kena lilin dulu..
and 2ndly..benda ni mudah je pun..
segan aku nak ajar..aku pun belajar dalam utube je pun..

tapi kena rajin try and practice make perfect !..
kalau aku rajin and tergerak hati aku buat ye..
yang nak beli bunge tu pun aku tak jual..
buat malu je..
bek la pi beli bunge kat kedai..lagi murah..
semeter ade 20-30 kuntum.
tak sampai RM 20 pun..

1 comment:

sue iz said...

try2..cantek sgt2 kaler tu..sy sukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...