:: ^_^ ::

Sunday, February 16, 2014

Last Day

Assalamualaikum..

hari ni last day aku bersenang lenang dok rumah goyang kaki jadi full time housewife..
esok akan bermula la episode baru..setelah lebih 3 tahun..

nak kate bersenang lenang tu tak la jugak..
ke hulur hilir lagi settlekan bayar bil hutang sewa rumah bagai..
beli keperluan anak-anak..beli barang basah barang dapor..
stock seminggu..senang la nanti Tok Ma nak uruskan hal rumah..

harapnya anak-anak akan kekal behave dok dengan Tok Ma..
dan harap jugak 1st day aku esok best-best je..

da lame tak keje dengan orang ni..for sure la akan kekok..
cuma sekarang ni nak dikatekan nebes tu..takde la nebes sangat..
perasaan biasa je lah..perasaan nak hadapi benda baru dan tempat baru..

harapnye kuat lah ketahanan mental aku nak hadap cabaran baru ni..
harapnye ade kawan yang baik..harapnye ade yang tak kedekut ilmu nak mengajar aku..

3 comments:

Lya Aziz said...

selamat kembali bekerja :).

Saya pula kembali jadi surirumah. maid dah balik.

myzaa jaafar said...

after 3 years jd suri sepenuh mase..
quite a challenge jugak la nk bermula semula..

bermula jauh dr bawah..

Linda said...

Salam kenalan... Selamat kembali bekerja.. btw, jemput lawat blog saya yer:
http://pearlbeautymomma.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...