:: ^_^ ::

Tuesday, June 28, 2011

Dah Kembali ke Bukit Subang : Yeay !

salam...

Alhamdulillah..after 51 ari kat kampung..akhirnye da selamat sampai umah petang tadi..kalau ikutkn plan semalam patutnye da balik..tapi aral melintang..kete tak bape nak sehat..after da siap repair kete memang da malam..so hubby decide nak balik pagi..sian baby nak jalan malam-malam..

well..memang agak nebes jugak nak tempuhi dok kt umah sendiri and handle baby tanpa bantuan Tok Ma..Alhamdulillah..baby ok and sangat behave..balik umah tadi aku terus nak masak sebab memang da lapo tahap kebulur..elok je letak die dalam playpen die..terus lentok tido sendiri..sedar-sedar da petang..time 2 mandi and tukar lampin..malam ni pun senang je nak tido..cume pantang kalau aku bangun or jauh sikit je dari die mula la die buka mate dok cari-cari aku..last-last aku tidokan je die atas riba..

kejap je waktu berlalu..baby Hazeeq soon da nak masuk 2 bulan..da nak kena pi inject lagi..rase besar nikmat..dapat baby yang tak banyak ragam..maybe die tau ibu die ni lembik nak wat keje..lembap pulak tu..see..elok j die tido tepi ayah..ni yang cecepat amek kesempatan update jap..

klu ade mase nanti aku update story bersalin yang aku janji tu..story confinement and story cukur jambul..fuhhh..banyak tu..bile mase entah mau update sume tu..insyaAllah..de la tu kesempatan..ooo..jangan di tanye pasal berat..memang takde nye nk turun banyak sebab aku adalah malas..haahahahaha..gile seksa berpantang..ingat senang sap sap soi je..

skang ni kt umah berazam takmo makan nasi..tapi tak tau la tu tahan sampai bile..tahan bape lame...mueehehehe...ok la..mau teman dak tecit tido..sian die..nanti tercari-cari mane ibu die...=]

1 comment:

Yuu-Ah Ulfah said...

hoho..im glad you're back...welcome home!!!wish to see pics muhammad's soon..hehe~___^v peace

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...