:: ^_^ ::

Sunday, April 1, 2012

Hari minggu di Cameron !

Salam..

tajuk kasi orang yang jeles bertambah jeles..
padahal takde pun nak sampai ke Cameron nya..
kalau betol la sampai sane memang syukur sangat la..

saje je nak bagi orang yang tak berape senang dengan kesenangan orang ni panas buntuit !
minggu lepas aku pegi PD pun da nak kecoh..
ape hal la sangat aku nak ajak laki berjalan pun salah pun salah ke..
anak aku da besar pun..
mane je yang ayah die penah bawak die..

sikit je ajak jalan ko ingat aku perabis duet laki aku..
kalau ye pun aku mintak duet ngan laki aku..tu laki aku..
bukan laki ko..
sakit hati sangat ni kenape dear??

oo..laki ko tak bagi nafkah ea??olololo..syian die kan..
aku hari ni plan nye nak pergi ke Mid Valley je..
mau shopping habiskan duet laki..
sakit hati tak??

aku nak pergi pameran kerjaya..
nak cari kerja..
susah bila tak kerja ni..
aku senang je goyang kaki kat rumah..
duet masuk..
laki aku pun tak penah nak kisah pun kalau aku tak keje.
tapi tu la..demi nak puaskan hati ko wahai insan yang suke nak dengki..
nanti aku pergi la cari kerja ye !
senyum senyum la di hari Ahad ni..

p/s : cantek la blogger baru ni..rase canggih sangat..takde olskul cam dedulu

1 comment:

sue said...

siapakah?sebuk je org tu..jeles sgt..bialah awk nk perabeh duit laki pon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...