:: ^_^ ::

Tuesday, November 27, 2012

Hari yang Lemau

Assalamualaikum..

hari ni tak tau nak masak ape..
pagi  ni bagi Hazeeq makan nasi goreng..
makan la jugak..tapi tengahari nanti nak masak ape pulak untuk kena dengan tekak die tu..
ooo..hari..please jangan la hujan lagi tengahari ni.
saya baru je lepas sidai baju tau..

semalam da membasuh baju..hari ni rajin lagi nak basuh baju..
sebab mood swing.so aku kena cari kerja nak buat..
maka takde la aku dok layan mood je.
kalau di layan mood ni siap bawak tido lagi..
kompem bangun tido nanti mood lagi hebat..
tak tau la kenape..
ape yang aku fikirkan pun aku tak sure.

aku rasa da tak de ape yang aku nak nantikan lagi..
sekarang ni aku rase sume nye da sampai ke hujung da..
nasib aku..nasib family aku..
aku tak tau ape bakal berlaku esok..
pendek kate suram sume nye la..

erm..nak cube cerian kan hati..kemas rumah dengan semangat waja..
esok Ma and adik-adik nak datang..
harapnye dorang stay lama sikit teman kan aku..
adik aku da abes belajar..tapi aku tak keje pun lagi..

haish !..da 2 tahun menganggur ni...
ke tak payah keje la??
erm..kang kalau jadi pape..mana la tempat aku nak bergantung lagi..
abes tu degree tu nak simpan je ??

nak mohon SPA aku da tawar hati da ni..
da kecik hati..lame tunggu..usaha pergi sane sini..
abes duet tenaga sume..tapi hasilnye tak berapa nak lumayan..
kang klu pasrah kan dikatakan menyerah pulak..
mohon kerja bank ?
bukan takmo..tapi belom tergerak hati..

kawan aku da beria suh hantarkan resume ke die..
so die buleh proses..cepat la dorang panggil interview..
tapi rase macam tak ready je lagi nak tinggalkan rumah..
SEWEL !..tu yang pasti..

plus hari ni rase jauh hati dan kecik hati..

3 comments:

sue iz said...

knpa yunk..jgn putus asa ye..caiyokkk

myzaa jaafar said...

yunk..mood spoil hari ni..

sue iz said...

sbr awak..sori sy bru bkk tnet pg nie..cite kt sy ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...